HET GESCHENK VAN DE NATUUR

WERK MET ONS

Weet dat 80% van de mensen doTERRA-producten voornamelijk voor zichzelf gebruikt met als doel mentaal en fysiek vitaler te worden en zichzelf te ondersteunen in het leven van hun beste leven.

En ik vind het geweldig om je hierbij te ondersteunen, omdat dit deel uitmaakt van onze missie! Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te leren hetzelfde te doen, zoals ik zelf de regie over mijn gezondheid heb genomen.

De andere 20% van onze klanten willen meer met doTERRA. doTERRA is een netwerkmarketingbedrijf en biedt de mogelijkheid om zaken te doen met dit product en financiële vrijheid te creëren.

Als je dit wilt, dan helpen we je graag, want de oliën hebben ons fysiek en mentaal kracht gegeven, en het model waarin we zaken kunnen doen met doTERRA heeft ons een ongelooflijke hoeveelheid vrijheid en ruimte gegeven om ons leven te leiden zoals we willen.Over Ons

Loussanna & Willem-Paul

Meer dan 10 jaar ervaring met het werken met essentiële oliën. Wat we geweldig vinden aan essentiële oliën en hoe ze werken, is dat we andere mensen de tools geven om hun kracht voor fysieke en mentale gezondheid weer in eigen handen te nemen.
Loussanna is een Aromatouch-trainer en heeft meer dan 600+ mensen geleerd hoe ze de oliën kunnen gebruiken met de Aromatouch-techniek om hun huizen te versterken.
Wij maken deel uit van een beweging van bewuste leiders die een impact willen creëren met een gevoel van doelgerichtheid. We werken al 10 jaar samen met dōTERRA en de oliën en hebben meer dan 10.000 mensen geholpen om weer te werken en verbinding te maken met de natuur, en om een reis van groei en heling te beginnen.
Willem-Paul is een NLP-coach en is briljant in het helpen van mensen om te leren hoe hun geest werkt.
Sluit je bij ons aan op deze reis, het is als een persoonlijk ontwikkelingsprogramma dat het ware potentieel ontketent en anderen helpt hetzelfde te doen. doTERRA en de oliën hebben de manier veranderd waarop we gezondheid, werk bekijken en hebben ons geholpen een buitengewoon leven te creëren met vrijheid en groei.
Met doTERRA hebben we de rang van Blue Diamond, een van de hoogste rangen die je in dōTERRA kunt bereiken. We vinden het geweldig om andere mensen te helpen dezelfde vrijheid te creëren die doTERRA ons heeft gegeven.
We zijn gezegend met 2 kinderen
(4 en 0 jaar oud).
We zijn 11 jaar getrouwd.
Samen hebben we 15 landen bezocht.

Man en vrouw

3 LEUKE FAMILIEFEITEN OVER ONS:


We zijn dol op het leven en het verkennen van prachtige locaties als gezin. Het werken voor onszelf biedt ons de mogelijkheid om authentiek het leven te creëren dat we verlangen, gevuld met overvloedige ervaringen.

ALS JE JE AANSLUIT BIJ DOTERRA VIA ONS...

Een op een

Je krijgt een één-op-één coachingsgesprek om je te helpen de beste manier te leren om de oliën voor je gezin te gebruiken (30 minuten) (Waarde van 75 euro).

online training

Je krijgt toegang tot e-books, online trainingen, een maandelijkse educatieve e-mail, online en live evenementen. (Met een waarde van meer dan 1000,- euro).

LiKE Minded

Je wordt onderdeel van en hebt toegang tot een grotere groep gelijkgestemde mensen in chat-groepen en echte ontmoetingen.

 community 

Als je meedoet met de zakelijke mogelijkheden, krijg je toegang tot een online cursus en teamvergaderingen.

DRIE FAVORIETE OLIËN VAN HET GEZIN:

Laat me je voorstellen aan drie essentiële oliën die zowel eenvoudig als zeer krachtig zijn. Ik zal je begeleiden bij hun gebruik en uitleggen hoe ze onze geest en lichamen ten goede komen. Hoewel er talloze manieren zijn om deze oliën te gebruiken, laat me je een glimp geven van hun ongelooflijke kracht.

BALANCE

Ons gezin is behoorlijk gevoelig, we voelen allemaal veel, wat het moeilijk kan maken om dicht bij onszelf te blijven. De eerste oliën waar ik (Loussanna) echt verliefd op werd, waren de Balance-olie, en dat is het nog steeds.

Balance grondt je en helpt je in het hier en nu te zijn. Het kalmeert ook een overactieve geest en helpt je dicht bij je eigen gevoelens te blijven.

Retail: 34,67

whole sale discount account: 26,00

RESCUER

Met 2 jongens hebben we af en toe pure chaos! We houden ervan om de wereld te verkennen en hen veel ruimte te geven.

Maar soms hebben we ongelukjes en dan zijn we dol op de olie Rescuer, het zit in elke tas en het is onze eerste hulp wanneer het leven rommelig is.

Retail: 35,,67

whole sale discount account: 19,25

Copiaba

Met een gezin vol zeer gevoelige individuen kunnen onze zenuwstelsels gemakkelijk overprikkeld raken. We houden ervan om een avontuurlijk leven te leiden, maar het komt met een prijs. Gelukkig is Copaiba-olie een gamechanger voor ons hele gezin vanwege de kalmerende effecten op ons zenuwstelsel. We beginnen onze dag met deze olie en het maakt een wereld van verschil voor ons!

Retail: 34

whole sale discount account:25,50

de volgende stap

KLAAR VOOR DE KRACHT VAN ESSENTIËLE OLIËN?

wil je dit voelen?

Meer invloed op je fysieke welzijn.
Verhoogde mentale helderheid en levendige cognitieve vitaliteit.
Een diep gevoel van vreugde en emotionele vitaliteit, echt levendig voelen.

Ervaar de opmerkelijke kracht van essentiële oliën, afgestemd op jouw behoeften! Duik in de wereld van oliën met vertrouwen, zelfs als je nieuw bent op deze reis. Sta ons toe jouw betrouwbare metgezel te zijn, die begeleiding en ondersteuning biedt:

Online e-book dat je uitlegt hoe je oliën op de meest krachtige manier kunt gebruiken.
(Waarde van 30,- euro)
Een één-op-één Zoom-gesprek van 30 minuten om al je vragen te beantwoorden en je te helpen je eigen welzijnsrituelen te creëren om jezelf het meest te versterken met de essentiële oliën.
(Waarde van 150,- euro)

DENK OP EEN NIEUWE MANIER OVER ZELFVERZORGING en welzijn

connect 

Close
Page Created with OptimizePress