Waarom zijn doTERRA-oliën zo bijzonder?

Het verhaal achter de fles.

De manier waarop doTERRA zaken doet en de meest pure essentiële oliën levert gedurende de afgelopen 14 jaar, heeft een positieve impact gehad op miljoenen levens. Laten we het aantal levens delen dat wordt beïnvloed door co-impact sourcing (de manier waarop ze hun oliën verkrijgen).


doTERRA zoekt over de hele wereld naar boeren om de beste oliën te leveren - en daarom zijn we zo trots om met hen samen te werken.

1.470.638 levens verbeterd in onze sourcingregio's.

360.903 mensen in staat gesteld met sourcingbanen.

1.057.043 levens ondersteund door sourcingbanen.

1.220.163 levens verbeterd via sociale impactprojecten.

dōTERRA haalt 263 essentiële oliën en andere ingrediënten uit 47 landen.

Dus, hoe werkt het?

Er zijn zoveel verschillende oliën die we kunnen kopen, waarom doTERRA? Het antwoord is eenvoudig. Omdat deze oliën de puurste oliën zijn die je kunt krijgen.

Ze zijn niet alleen puur als olie op zichzelf, maar ook hoe ze worden geëxtraheerd.

De essentiële olie markt is enorm en het aanbod is groot, maar het is absoluut niet puur in veel gevallen. Laat me je meenemen door de processen die betrokken zijn bij het krijgen van een essentiële olie naar ons toe.

Je hebt de lokale boer die de planten teelt en oogst, hier komt een tussenpersoon of "makelaar" die de olie zo goedkoop mogelijk koopt, die het vervolgens verkoopt aan een andere tussenpersoon en aan het bedrijf dat de olie verwerkt of het als essentiële olie verkoopt.

Er zijn een paar belangrijke factoren in dit proces. Omdat boeren weinig betaald krijgen, telen ze zoveel mogelijk olie zo goedkoop mogelijk. Veel kwaliteit gaat hier verloren. Via de "tussenhandelaren" zie je dat veel oliën vaak verdund worden. Met behulp van natuurlijke of chemische toevoegingen. En als een bedrijf dit niet kan testen, zullen ze nooit zeker weten of ze een pure olie verkopen.

Als voorbeeld wordt er 10 keer meer bergamotolie verkocht dan er bomen op aarde zijn die zuivere bergamotolie kunnen produceren.

Hoe doterra werkt

doTERRA werkt rechtstreeks samen met de boer als ze voldoen aan hun kwaliteitsnormen. Als gevolg daarvan krijgt de boer 3-10 keer meer betaald. De tussenpersonen "brokers" verdwijnen op deze manier en de oliën worden bij aankomst extern en intern gecontroleerd door doTERRA op zuiverheid en kwaliteit.
Op deze manier weet je dat de oliën die je gebruikt puur en veilig zijn voor jouw gebruik.

Dit betekent...

achter elke fles zit een verhaal

GEZINNEN BLIJVEN SAMEN

Mannen  hoeven niet meer naar de grote steden gaan voor werk en kunnen ze bij hun gezin in de buurt blijven werken.

HET DOORBREKEN VAN DE KETEN VAN ARMOEDE

Hierdoor kunnen ouders hun kinderen naar school brengen, zodat ze de keten van armoede kunnen doorbreken

ZE MAKEN EEN BLIJVENDE IMPACT

De toekomst voor de komende generaties verandert, en dit versterkt gezinnen.

de volgende stap

KLAAR VOOR DE KRACHT VAN ESSENTIËLE OLIËN?

wil je dit voelen?

Meer invloed op je fysieke welzijn.
Verhoogde mentale helderheid en levendige cognitieve vitaliteit.
Een diep gevoel van vreugde en emotionele vitaliteit, echt levendig voelen.

Ervaar de opmerkelijke kracht van essentiële oliën, afgestemd op jouw behoeften! Duik in de wereld van oliën met vertrouwen, zelfs als je nieuw bent op deze reis. Sta ons toe jouw betrouwbare metgezel te zijn, die begeleiding en ondersteuning biedt:

Online e-book dat je uitlegt hoe je oliën op de meest krachtige manier kunt gebruiken.
(Waarde van 30,- euro)
Een één-op-één Zoom-gesprek van 30 minuten om al je vragen te beantwoorden en je te helpen je eigen welzijnsrituelen te creëren om jezelf het meest te versterken met de essentiële oliën.
(Waarde van 150,- euro)

DENK OP EEN NIEUWE MANIER OVER ZELFVERZORGING EN WELZIJN

connect 

training


contact

Willem-Paul & Loussanna

Oilxlls is a trademark of Bevlogenleven BV

0622294592

loes (at) oilxlls.com

©Oilsforexcellence. All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress