De volgende STAP

PRODUCTEN BESTELLEN

2 MANIEREN OM TE BESTELLEN

1. Klik op deze link en selecteer producten die je wilt

2. Volg de instructies hieronder om handmatig in te bestellen.

klik op  Join & Save
Selecteer je Taal & Land van Verblijf (Europa --> dan land)
Kies Wholesale Customer
Vul je persoonlijke informatie in. Als je niet van plan bent om de oliën te delen met vrienden en familie, is het niet nodig om je belastinginformatie op te geven.
Bij "Inschrijver-ID" voer ons nummer in: 500087 (klik op verifiëren zodat je Willem-Paul Koenen ziet).
Kies je pakket. Als je je niet inschrijft met een pakket, zorg er dan voor dat je het 28 euro Welkomstpakket en Inschrijvingskosten selecteert (het productnummer in Nederland is 32010005). Als je een pakket koopt, vervalt deze inschrijvingskosten. Als je bestelling hoger is dan 150PV, zullen de inschrijvingskosten verdwijnen.
Klik op process order
Zodra je betaling is afgerond, ontvang je een e-mail van dōTERRA. Ik zal automatisch op de hoogte worden gesteld en ik neem contact met je op.
Als je hulp nodig hebt met je bestelling, stuur dan een e-mail naar loussanna@gmail.com met je telefoonnummer, en ik zal contact met je opnemen. Of je kunt bellen naar 0622294592 en aan Willem-Paul vragen wat de beste manier is om verder te gaan.

ALS JE JE AANSLUIT BIJ DOTERRA VIA ONS...

Een op een

Je krijgt een één-op-één coachingsgesprek om je te helpen de beste manier te leren om de oliën voor je gezin te gebruiken (30 minuten) (Waarde van 75 euro).

online training

Je krijgt toegang tot e-books, online trainingen, een maandelijkse educatieve e-mail, online en live evenementen. (Met een waarde van meer dan 1000,- euro).

LiKE Minded

Je wordt onderdeel van en hebt toegang tot een grotere groep gelijkgestemde mensen in chat-groepen en echte ontmoetingen.

 community 

Als je meedoet met de zakelijke mogelijkheden, krijg je toegang tot een online cursus en teamvergaderingen.

DENK OP EEN NIEUWE MANIER OVER ZELFZORG EN WELZIJN.

connect 

©Oilsforexcellence. All Rights Reserved

Join Our Mailing List

Enter your details below to get instant access to exclusive offers & discounts

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress