DOOR HET LEVEN GAAN
MET ENERGIE EN VREUGDE

In de afgelopen jaren heeft biohacking aanzienlijke populariteit gewonnen als een manier om de gezondheid en het welzijn te optimaliseren met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methoden. DoTERRA heeft onlangs metaPWR gelanceerd, met hoogwaardige collageen en NMN, dat een van de krachtigste tools is voor biohacking.

Living A Life Full Of Energy

DIT IS HOE METAPWR VOOR JOU WERKT.

MetaPWR olie

Vermindert suikerbehoefte en vermindert de opname van vet in je lichaam.

Winkelwaarde: 45,22 Korting: 34,00.

MetaPWR Assist

Stabiliseert het suikerniveau, zodat je gedurende de dag meer mentale helderheid behoudt en minder last hebt van suikerbehoefte.

Winkelwaarde: 41,67 Korting: 31,25.

MetaPWR Advantage

Zorgt voor verjonging van je lichaam door het collageen en stimuleert de productie van NAD +, wat energie levert in je lichaam.

Winkelwaarde: 133,00 Korting: 99,75.

Elke keer dat je bloedsuikerspiegel stijgt, verouder je.

Ricardo over MetaPWR

"Nadat ik MetaPWR gedurende 30 dagen had gebruikt en dagelijks een calorietekort van 1000 calorieën handhaafde, kon ik zowel spiergroei als vetverlies bereiken terwijl ik mijn reguliere trainingsroutine volgde. De resultaten overtroffen mijn verwachtingen en de extra energieboost was een fantastische bonus."

Understanding Collagen and NMN+ and its Benefits:

Het begrijpen van Collageen en de voordelen ervan:
Collageen is het meest overvloedige eiwit in ons lichaam en geeft structuur en ondersteuning aan verschillende weefsels, waaronder de huid, botten, pezen en ligamenten. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen natuurlijk af, wat leidt tot tekenen van veroudering, gewrichtsongemak en verminderde elasticiteit van de huid.

NMN is een voorloper van NAD+ (Nicotinamide Adenine Dinucleotide), een cruciaal co-enzym dat betrokken is bij de productie van cellulair energie en verschillende fysiologische processen. Naarmate we ouder worden, nemen de NAD+-niveaus natuurlijk af, wat van invloed kan zijn op het energiemetabolisme, DNA-reparatie en de veerkracht van cellen. Door te supplementeren met NMN, kun je mogelijk de NAD+-niveaus verhogen en optimale celwerking ondersteunen.

HOE JE VAN BINNENUIT VERJONGT

Marine Fishcollagen 9 types

Deze MetaPWR Advantage bevat niet alleen collageen voor externe schoonheid, maar ook belangrijk collageen voor spieren, gewichten en andere lichaamsprocessen.


Deze MetaPWR Advantage bevat een goede hoeveelheid NMN en NADH. Deze stimuleren de productie van NAD+.

Hierdoor zul je merken dat je cellen weer meer energie gaan genereren.

Liposomal Vitamine C

Collageencreatie behouden.

Rozenappel extract en resveratrol.

Krachtige antioxidanten - voor de vrije radicalen die vrijkomen tijdens gewichtsverlies.

Je zult merken dat met MetaPWR je lichaam van binnenuit in balans komt en dit zal ook aan de buitenkant zichtbaar zijn.

De volgende stap

KLAAR OM DE KRACHT VAN METAPWR IN JE LEVEN TE ERVAREN?

Wil je dit ervaren?

Meer controle over je gezondheid.
Mentale helderheid
Meer energie

Then MetaPWR can be the tool for you!
When you work with oils for the first time it can be quite new! So this is what we have for you.

Een online e-book dat je uitlegt hoe je oliën op de meest krachtige manier kunt gebruiken. (Ter waarde van 30,-)
Een één-op-één Zoom-gesprek van 30 minuten om al je vragen te beantwoorden en je te helpen je eigen welzijnsrituelen te creëren om jezelf het meest te versterken met essentiële oliën. (Ter waarde van 150,-)

THREE OILS YOU WILL LOVE

Introducing the dynamic trio of essential oils—powerful and versatile! Allow me to guide you through their remarkable properties: sensational applications, enhancing both mind and body.

SUPPLEMENTen

Lifelong Vitality

Dit supplementenpakket is speciaal samengesteld voor mensen die supplementen willen nemen die hen zich beter laten voelen. Het bevat een optimale hoeveelheid omega's, vitamines en mineralen uit een natuurlijke en gemakkelijk opneembare bron.


Retail: 130,00

Discount: 97,50

SLEEP

Serenity and Serenity Caps

Deze olie blend is gemaakt om je lichaam beter te laten ontspannen! In combinatie met de Serenity-capsules (kruidenextracten) krijg je het beste resultaat.

Hierdoor kun je 's nachts optimaal slapen en daardoor overdag optimaal functioneren.

Retail: 78,67

Discount: 59,00

STRESS MANAGEMENT

Copaiba

Met een gezin vol zeer gevoelige individuen kunnen onze zenuwstelsels gemakkelijk overprikkeld raken. We houden ervan om een avontuurlijk leven te leiden, maar het komt met een prijs. Gelukkig is Copaiba-olie een gamechanger voor ons hele gezin vanwege de kalmerende effecten op ons zenuwstelsel. We beginnen onze dag met deze olie en het maakt een wereld van verschil voor ons!

Retail: 34

whole sale discount account:25,50

ALS JE JE AANSLUIT BIJ DOTERRA VIA ONS...

Een op een

Je krijgt een één-op-één coachingsgesprek om je te helpen de beste manier te leren om de oliën voor je gezin te gebruiken (30 minuten) (Waarde van 75 euro).

online training

Je krijgt toegang tot e-books, online trainingen, een maandelijkse educatieve e-mail, online en live evenementen. (Met een waarde van meer dan 1000,- euro).

LiKE Minded

Je wordt onderdeel van en hebt toegang tot een grotere groep gelijkgestemde mensen in chat-groepen en echte ontmoetingen.

 community 

Als je meedoet met de zakelijke mogelijkheden, krijg je toegang tot een online cursus en teamvergaderingen.

think in a neW way about selfwelness

connect 

Olivia Kirkman

Real Estate Specialist

Get your free home Buyers Checklist

Close
Page Created with OptimizePress